Haasteita

Kalimera!

Huomenta täältä Kreetan lämmöstä! Me juuri tässä istumme uuden hotellin oman huoneemme pienessä keittiössä, ja meidän molempien netit toimii!

Meidän kulunut viikko ei ollutkaan niin helppo kun luultiin, ollaan jouduttu vaihtamaan hotellia ja sehän ei ollut mikään yksinkertainen juttu.

Jo reissun alussa huomattiin meidän edellisen hotellin huoneiden olevan todella epäsiistejä, mutta ajattelimme sen olevan normaalia täällä, koska täällä todellakaan puhtaustaso ei ole samaa mitä Suomessa. Reissu lähti mukavasti käyntiin ja oltiin jo totuttu huoneidemme kuntoon ja opittu myös takkuamaan netin kanssa. Kuitenkin nyt tällä viikolla päätimme vaihtaa hotellia, koska saimme kokea hyvin epäasiallista kohtelua toiselta hotellin asukkaalta, eikä meillä ollut enää hyvä olla kyseisessä paikassa.

Meillä reissu tähän asti ollut todella onnistunut, mutta näinhän se on, että varmaan koskaan ei vaikeuksilta voi välttyä, ja varmaan yksi tämän kv-vaihdon haasteistakin on, että kuinka osaa kohdata vaikeuksia.

Kävimme vappuaattona piknikillä Ecten johtajan kotikylässä Agia galinissa. Mukaan lähti Ecten toimiston väki perheineen sekä yksi suomalainen meidän lisäksi. Lähdimme aamulla klo 11. Menimme  Ecten väen kanssa autolla. Matka kesti päälle tunnin. Kun pääsimme kylään meitä oli vastassa Ecten johtaja ja hänen ihana koiransa.

Olimme aluksi valmistelemassa piknikkiä hänen asunnollaan. Sen jälkeen jatkoimme autolla matkaa kohti vuoristoa. Vietimme piknikkiä pienen kappelin luona vuoristossa ja maisemat olivat todella henkeäsalpaavia. Piknikillä söimme erittäin hyvää kreikkalaista ruokaa kuten kreikkalaista salaattia, erilaisia liharuokia, leipää, erilaisia täytettyjä viininlehtiä, hedelmiä.

Olimme varmaan  4 tuntia piknikillä ja sen jälkeen menimme vielä johtajan talolle viettämään iltaa ja juomaan kahvia. Oli mukava päästä ongelmien keskeltä vähän muualle hengähtämään. Kaikki puhuivat paljon kreikkaa, mutta yhteyshenkilömme ja hänen ystävänsä kyllä puhuivat meille englantia päivän aikana. Oli mahtava viettää aikaa paikallisten kanssa.

Olimme kotona illalla 10 maissa. Olimme väsyneitä ja menimme melkein suoraan nukkumaan, sillä aamulla odotti työpäivä.

Reissu on ollut todella antoisa, vaikka ollut vastoinkäymisiä. Olemme silti selvinneet kaikesta ja nyt saamme olla rauhassa ja hengähtää ja tänään me menemme ottamaan rannalle aurinkoa.










                             Uuden hotellimme näköala on suoraan merelle.
                      Rethymnon rantaa. Löysimme hyvän paikan ottaa aurinkoa.


Maisemat matkan varrella  olivat todella henkeäsalpaavia paljon vuoristoa ja mutkittelevia teitä.
                                                          Rethymnon rantaa.
                                      Johtajan ihana koira oli todella seurallinen.
                                                                                                                             
                                                                                                                           Milja & Veera <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailu avartaa

Kreetalle saapuminen ja viikon ajatukset